Ogólne zasady korzystania z serwisu

Zdaję sobie sprawę z tego, że serwisów zawierających tutoriale, również w formie materiałów wideo jest bez liku. Jedne przygotowane są lepiej, a inne gorzej. Wszystkie zawierają wspólny mianownik a jest nim długi czas jaki trzeba przeznaczyć na obejrzenie kursu, aby zdobyć konkretną wiedzę. Często kilka godzin to za mało aby dowiedzieć się jak wykonać samodzielnie pewien element witryny. Zauważyłem, że w internecie bardzo często szukamy trafnych i szybkich rozwiązań, dlatego powstał serwis 500 sekund, który zaspokaja potrzebę szybkiego zdobycia wiedzy.

Możesz korzystać z materiałów bez obaw, że znikną. Licznik jest pokazany aby zmotywować Cię do szybszego zdobycia wiedzy, a 500 sekund to umowny czas, podczas którego opanujesz materiał zawarty w artykule. Czasami może to być trochę dłużej lub krócej, jednak średnio właśnie 8 minut i 20 sekund to czas optymalny aby przeczytać treści zawarte w kursie i wdrożyć je w swoim projekcie.

Co więc stanie się po przekroczeniu tego czasu? Chcesz to sprawdź. 🙂

Niestety nie. Niektóre tematy są zbyt złożone i 8 minut to za mało aby je zgłębić. Wszędzie tam gdzie wiem, że 500 sekund to za mało – nie zobaczysz licznika czasu. A nawet jeśli jest, nie masz się czym przejmować. Treści po przekroczeniu czasu z licznika nie znikają.

Zasadniczo treści premium są dostępne przez 30 dni od daty zakupu. Wyjątkiem są pełne kursy, które są odblokowywane bezterminowo.

Zależało nam na maksymalnym uproszczeniu procesu zakupowego, dlatego zakupy nie powinny sprawić żadnych problemów. Dla tych wszystkich, którzy chcą zapoznać się z procesem zakupowym przedstawiamy instrukcję.

Podczas przeglądania artykułu możesz natrafić na okno „Dostęp do Treści Premium!”. Wewnątrz tego okna znajdziesz pole do wpisania adresu email. Po jego wprowadzeniu zaznacz, że zapoznałeś się z regulaminem i kliknij na przycisk „Odblokuj”. W miejscu przycisku pojawi się przycisk „Zapłać” który przekieruję Cię do banku i pozwoli na szybkie płatności.

W nowym oknie wystarczy wybrać swój bank i dokonać płatności. Po realizacji płatności będzie można wrócić do serwisu i otworzyć odblokowany wpis. Dostęp do artykułu odblokowuje się automatycznie po płatności. Dzięki temu masz dostęp do wiedzy od razu po zakupie kursu.

Gdyby się okazało, że wpis jest w dalszym ciągu zablokowany – wpisz w polu odblokowania treści premium adres email podawany przy zakupie. Może się okazać, że przeglądarka zapomniała ten adres, jednak po jego ponownym wprowadzeniu możesz bezproblemowo korzystać z zakupionych materiałów.

Na samym początku w oknie „Dostęp do Treści Premium!” wpisz jeszcze raz swój adres email i naciśnij na „Odblokuj”. Możliwe że przeglądarka zapomniała Twój adres i musisz się przypomnieć aby mieć dostęp do materiałów.

Nie znalazłeś odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie? Napisz na kontakt@500sekund.pl.

UDOSTĘPNIJ